Terpstra logo
 
Telefoon
0517 - 59 18 41
Showroom openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.30 - 15.00 uur
Werkplaats openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 17.00 uur
 
 
U bent hier: » Service & werkplaats »

Tankstation en wasservice

Voordelig tanken? Dat kan direct voor ons pand in Sexbierum. En als u dan toch langskomt, kunt u uw auto meteen even wassen in onze Savona-wasbox.
 
Nu voordelig tanken
U kunt bij ons benzine (euro loodvrij, 95), diesel en LPG tanken. En dat altijd tegen de scherpste prijzen. Betalen kan met pinpas, MultitankCard of EG Group Card. De EG Group Card is voor elke ondernemer aan te vragen. U krijgt om de twee weken een duidelijk gespecificeerde factuur toegestuurd. Handig!
 
Uw auto wassen? Probeer onze wasbox
Reinig uw auto perfect in onze gloednieuwe wasbox! De box is van het topmerk Savona en veroorzaakt geen krassen in de lak, zoals sommige andere geautomatiseerde wasinstallaties met grote roterende borstels. U kunt de auto na de wasbeurt bovendien vlekvrij laten drogen, want de wasbox filtert kalk en vuil uit het water. Dus geen lelijke kalkvlekken meer! De wasbox biedt speciale programma’s voor schuimborstelen, insecten verwijderen en velgen reinigen, en is 7 dagen per week open van 7.30 tot 22.30 uur.
 

Nieuws

Cine Cars film over de Audi quattro van Hessel Terpstra


De mooie videoreportage van Cine Cars over de urquattro van Hessel Terpstra al gezien? Kijk dan snel op https://bit.ly/2jZAHhZ   om te horen en te kijken hoe zijn liefde voor deze auto is ontstaan, en waarom hij zo trots is op zijn quattro!

artikel Audi quattro in Duitse Yougtimer

Een journalist van Auto Motor und Sport en het Duitse Youngtimer magazine, liet vorig jaar zijn jongensdroom in vervulling gaan. Hij kocht bij ons deze schitterende urquattro, en beschrijft exact waarom deze auto voor hem één van de jaren '80 iconen is in de nieuwste Youngtimer. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel, zeker een aanrader! http://on.fb.me/1SSXWHu

AutoBlog Audi quattro iconen

Met veel plezier hebben wij onlangs meegewerkt aan een videoreportage voor AutoBlog over de échte Audi iconen. Het resultaat mag er volgens ons zeker zijn! De XXL video kun je bekijken op http://bit.ly/1JVNbP4.

Volop verse voorraad in occasions

Afgelopen week onze voorraad weer aangevuld. Ondermeer met een zeer compleet uitgevoerde Seat Exeo ST, een prachtige Teakbruin gekleurde Audi A1, en een frisse Renault Twingo. Kijk snel op ons occasionoverzicht voor een uitgebreide beschrijving en foto's! http://bit.ly/1OmP0D3

Restauratieverslag Audi quattro 1982

We zijn de laatste weken volop aan de slag met de restauratie van een Audi quattro uit 1982. De vorderingen kun je volgen op onze Facebook pagina http://on.fb.me/1Fd5fmr

VideoReviews