Terpstra logo
 
Telefoon
0517 - 59 18 41
Showroom openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.30 - 15.00 uur
Werkplaats openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 17.00 uur
 
 
U bent hier: » Service & werkplaats »

Schadeherstel

Kleine of grote deukjes, een roestplekje, steenslag... Autoschade is nooit gepland en altijd vervelend. Gelukkig kunt u uw autoschade vakkundig bij ons laten herstellen. En natuurlijk staan ook hier kwaliteit en klanttevredenheid voorop.
 
Zo repareren wij autoschade
Wij werken samen met Autoschade Faber uit Sint Annaparochie, aangesloten bij Schade Garant. Dit betekent dat uw auto vakkundig en volledig wordt gerepareerd. De herstellers repareren of vervangen plaatwerk en beschadigde kunststofdelen. Daarna wordt het beschadigde deel van de auto uiteraard weer in de originele kleur gespoten.
 
Vervangend vervoer
Hebt u tijdens de reparatie vervangend vervoer nodig? Dan stellen wij u een auto ter beschikking.
 
Kleine plekjes
Hebt u een kleine schade aan uw auto? Dan kunt u kiezen voor spot repair. Hiermee repareren we bijvoorbeeld schaafplekken op bumperhoeken, brandgaten in het interieur of de bekleding en lakschade door steenslag. Zelfs kleine parkeerdeukjes kunnen we op deze manier wegwerken, tegen een vriendelijke prijs.
 
Ruitschade
Bij Autobedrijf Terpstra kunt u autoruiten laten repareren of vervangen. Als uw auto beperkt-casco is verzekerd, is de reparatie zelfs meestal gratis en met beperkte gevolgen voor uw eigen risico.
 
Meer informatie?
U wilt schade laten repareren? Bel ons, of beter nog, rijd even langs. We vertellen u dan direct over de mogelijkheden.
 

Nieuws

Cine Cars film over de Audi quattro van Hessel Terpstra


De mooie videoreportage van Cine Cars over de urquattro van Hessel Terpstra al gezien? Kijk dan snel op https://bit.ly/2jZAHhZ   om te horen en te kijken hoe zijn liefde voor deze auto is ontstaan, en waarom hij zo trots is op zijn quattro!

artikel Audi quattro in Duitse Yougtimer

Een journalist van Auto Motor und Sport en het Duitse Youngtimer magazine, liet vorig jaar zijn jongensdroom in vervulling gaan. Hij kocht bij ons deze schitterende urquattro, en beschrijft exact waarom deze auto voor hem één van de jaren '80 iconen is in de nieuwste Youngtimer. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel, zeker een aanrader! http://on.fb.me/1SSXWHu

AutoBlog Audi quattro iconen

Met veel plezier hebben wij onlangs meegewerkt aan een videoreportage voor AutoBlog over de échte Audi iconen. Het resultaat mag er volgens ons zeker zijn! De XXL video kun je bekijken op http://bit.ly/1JVNbP4.

Volop verse voorraad in occasions

Afgelopen week onze voorraad weer aangevuld. Ondermeer met een zeer compleet uitgevoerde Seat Exeo ST, een prachtige Teakbruin gekleurde Audi A1, en een frisse Renault Twingo. Kijk snel op ons occasionoverzicht voor een uitgebreide beschrijving en foto's! http://bit.ly/1OmP0D3

Restauratieverslag Audi quattro 1982

We zijn de laatste weken volop aan de slag met de restauratie van een Audi quattro uit 1982. De vorderingen kun je volgen op onze Facebook pagina http://on.fb.me/1Fd5fmr

VideoReviews