Terpstra logo
 
Telefoon
0517 - 59 18 41
Showroom openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.30 - 15.00 uur
Werkplaats openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 17.00 uur
 
 
U bent hier: » Service & werkplaats »

APK voor alle merken

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is in Nederland verplicht. Alle auto’s ouder dan drie jaar en jonger dan bouwjaar 1960 moeten de keuring ondergaan. Autobedrijf Terpstra is een erkend APK-keuringsstation én een erkend BOVAG-bedrijf. Wij keuren dan ook auto’s van alle merken.
 
Wat wordt er gekeurd?
Bij de APK controleren we de technische staat van de auto, de verkeersveiligheid en de uitstoot (milieu). De keuring is een momentopname. Het betekent dus niet dat een goedgekeurde auto geen onderhoud nodig heeft. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven essentieel.
 
Wanneer laten keuren?
In het keuringsbewijs van uw auto staat de datum waarop uw auto opnieuw moet worden gekeurd. Zorg ervoor dat uw auto vóór deze datum is goedgekeurd. U krijgt een boete als uw auto geen geldige APK heeft. U kunt uw voertuig al vanaf twee maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren.
 

Nieuws

Cine Cars film over de Audi quattro van Hessel Terpstra


De mooie videoreportage van Cine Cars over de urquattro van Hessel Terpstra al gezien? Kijk dan snel op https://bit.ly/2jZAHhZ   om te horen en te kijken hoe zijn liefde voor deze auto is ontstaan, en waarom hij zo trots is op zijn quattro!

artikel Audi quattro in Duitse Yougtimer

Een journalist van Auto Motor und Sport en het Duitse Youngtimer magazine, liet vorig jaar zijn jongensdroom in vervulling gaan. Hij kocht bij ons deze schitterende urquattro, en beschrijft exact waarom deze auto voor hem één van de jaren '80 iconen is in de nieuwste Youngtimer. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel, zeker een aanrader! http://on.fb.me/1SSXWHu

AutoBlog Audi quattro iconen

Met veel plezier hebben wij onlangs meegewerkt aan een videoreportage voor AutoBlog over de échte Audi iconen. Het resultaat mag er volgens ons zeker zijn! De XXL video kun je bekijken op http://bit.ly/1JVNbP4.

Volop verse voorraad in occasions

Afgelopen week onze voorraad weer aangevuld. Ondermeer met een zeer compleet uitgevoerde Seat Exeo ST, een prachtige Teakbruin gekleurde Audi A1, en een frisse Renault Twingo. Kijk snel op ons occasionoverzicht voor een uitgebreide beschrijving en foto's! http://bit.ly/1OmP0D3

Restauratieverslag Audi quattro 1982

We zijn de laatste weken volop aan de slag met de restauratie van een Audi quattro uit 1982. De vorderingen kun je volgen op onze Facebook pagina http://on.fb.me/1Fd5fmr

VideoReviews