Terpstra logo
 
Telefoon
0517 - 59 18 41
Showroom openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.30 - 15.00 uur
Werkplaats openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 17.00 uur
 
 
U bent hier: » Over ons »

Ons Team

Jaap Terpstra

Oprichter van Autobedrijf Terpstra
Helpt nog mee met hand- en spandiensten, administratie en het allerbelangrijkste; goede (technische) adviezen. Zo'n schat aan ervaring is anno de 21e eeuw nog steeds van zeer grote waarde!

Hessel Terpstra

Directeur, eigenaar
Is opgegroeid tussen de auto's en is heeft daarom een flinke scheut benzine in het bloed. Als gepassioneerd autoliefhebber heeft hij niet alleen de dagelijkse leiding in handen, maar staat hij ook uitgebreid te woord. Want Hessel is hét aanspreekpunt voor die ene speciale occasion die u nergens anders vindt, dat bijzondere advies dat u al zo lang zocht.

Frans Monsma

Autotechnicus, receptionist en magazijnchef
Frans is betrokken bij bijna alle facetten binnen ons bedrijf. En voor alle werkzaamheden met volle inzet, zodat u als klant altijd op hem kunt rekenen. Hij werkt al sinds 1987 bij ons - betrouwbaar als een oude Audi dus.

Bauke Dijkstra

Technisch Specialist
Ruim 15 jaar staat Bauke voor u klaar. Diagnose stellen van storingen, grote sleutelklussen: zijn specialisme. Met heel veel kalmte en geheel zonder stress. Zoals 't hoort als het werk moeilijker en lastiger is dan gedacht. Kortom, dé man om uw auto in goede conditie te houden.

Michel Kingma

Autotechnicus
Gepassioneerd autotechnicus met veel gevoel voor detail en perfectionist. Eigenschappen die volledig bij Dennis horen, en dan hoor je bij Autobedrijf Terpstra thuis. Inmiddels werkt Dennis ook al weer een aantal jaren bij ons familiebedrijf.
 

Mike Banga

Autotechnicus. Mike is ooit bij ons begonnen als stagaire, om de kneepjes van het autovak te leren. Mike bleek door z'n leergierigheid en enthousiasme perfect in ons team te passen, dus hij is gebleven. Inmiddels heeft hij z'n eerste nodige diploma behaald, en leert nog iedere dag bij. 
 

Nieuws

Cine Cars film over de Audi quattro van Hessel Terpstra


De mooie videoreportage van Cine Cars over de urquattro van Hessel Terpstra al gezien? Kijk dan snel op https://bit.ly/2jZAHhZ   om te horen en te kijken hoe zijn liefde voor deze auto is ontstaan, en waarom hij zo trots is op zijn quattro!

artikel Audi quattro in Duitse Yougtimer

Een journalist van Auto Motor und Sport en het Duitse Youngtimer magazine, liet vorig jaar zijn jongensdroom in vervulling gaan. Hij kocht bij ons deze schitterende urquattro, en beschrijft exact waarom deze auto voor hem één van de jaren '80 iconen is in de nieuwste Youngtimer. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel, zeker een aanrader! http://on.fb.me/1SSXWHu

AutoBlog Audi quattro iconen

Met veel plezier hebben wij onlangs meegewerkt aan een videoreportage voor AutoBlog over de échte Audi iconen. Het resultaat mag er volgens ons zeker zijn! De XXL video kun je bekijken op http://bit.ly/1JVNbP4.

Volop verse voorraad in occasions

Afgelopen week onze voorraad weer aangevuld. Ondermeer met een zeer compleet uitgevoerde Seat Exeo ST, een prachtige Teakbruin gekleurde Audi A1, en een frisse Renault Twingo. Kijk snel op ons occasionoverzicht voor een uitgebreide beschrijving en foto's! http://bit.ly/1OmP0D3

Restauratieverslag Audi quattro 1982

We zijn de laatste weken volop aan de slag met de restauratie van een Audi quattro uit 1982. De vorderingen kun je volgen op onze Facebook pagina http://on.fb.me/1Fd5fmr

VideoReviews