Terpstra logo
 
Telefoon
0517 - 59 18 41
Showroom openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 8.30 - 15.00 uur
Werkplaats openingstijden
Ma. t/m vr.: 8.00 - 17.00 uur
 
 
U bent hier: » Audi youngtimers »

Audi-youngtimers

U kent Autobedrijf Terpstra als Audi-specialist. En dan vooral als specialist in klassieke Audi’s. Het liefst met vijfcilinder, quattro of beide. Logisch, want we hebben een passie voor het merk en met name voor Audi’s uit de jaren ’70 en ’80. Bent u Audi-liefhebber? Dan zien we u extra graag verschijnen! Van Audi 50 tot quattro, van Audi 90 tot 200 turbo – bij ons zit u goed.
 
Type 43, 44, 81, 85 en 89
Audi-fans spreken graag in typenummers. Veel van hen hebben ons mede daarom gevonden. We spreken immers dezelfde taal. Sommigen van hen werken zelfs bij ons, want al onze medewerkers hebben een Audi-youngtimer. Het zijn specialisten in Audi-onderhoud, Audi-reparatie en Audi-onderdelenvoorziening. Mensen, die bijvoorbeeld een quattro van voor tot achteren kennen, die de originele technische documentatie altijd paraat hebben, die een vijfcilinder perfect kunnen afstellen. Maar bovenal zijn het mensen die u maar al te graag tips en insider-kennis over uw auto geven. Zoals u mag verwachten van Terpstra. Liefhebbers onder elkaar. Maak kennis met ons
 
Audi-onderdelen
De onderdelenvoorziening voor Audi-youngtimers kan soms lastig zijn, ook al doet Audi Tradition z’n best. Wij kennen alle leveranciers, hebben een uitgebreid netwerk én een grote eigen voorraad aan gereviseerde en gewoonlijk schaarse onderdelen. Ook hier profiteert u dus van ons specialisme.
 
Diagnose en reparatie zoals ‘t hoort
Kent u de VAG 1367 of 2084? Wij uiteraard wel. Het zijn twee van de vele speciale gereedschappen en testapparaten in onze werkplaats, nodig om het onderhoud aan uw Audi-youngtimer perfect te kunnen uitvoeren. Al was ’t alleen maar om de vijfcilinder weer zijdezacht te laten lopen.
 
Een Audi-youngtimer vinden?
Altijd al een quattro willen rijden? Of een andere klassieke Audi? Als u wilt, gaan we voor u op zoek. Soms zelfs tot in de verste hoeken van Europa. Of kijk meteen in ons actuele aanbod.
 

Nieuws

Cine Cars film over de Audi quattro van Hessel Terpstra


De mooie videoreportage van Cine Cars over de urquattro van Hessel Terpstra al gezien? Kijk dan snel op https://bit.ly/2jZAHhZ   om te horen en te kijken hoe zijn liefde voor deze auto is ontstaan, en waarom hij zo trots is op zijn quattro!

artikel Audi quattro in Duitse Yougtimer

Een journalist van Auto Motor und Sport en het Duitse Youngtimer magazine, liet vorig jaar zijn jongensdroom in vervulling gaan. Hij kocht bij ons deze schitterende urquattro, en beschrijft exact waarom deze auto voor hem één van de jaren '80 iconen is in de nieuwste Youngtimer. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel, zeker een aanrader! http://on.fb.me/1SSXWHu

AutoBlog Audi quattro iconen

Met veel plezier hebben wij onlangs meegewerkt aan een videoreportage voor AutoBlog over de échte Audi iconen. Het resultaat mag er volgens ons zeker zijn! De XXL video kun je bekijken op http://bit.ly/1JVNbP4.

Volop verse voorraad in occasions

Afgelopen week onze voorraad weer aangevuld. Ondermeer met een zeer compleet uitgevoerde Seat Exeo ST, een prachtige Teakbruin gekleurde Audi A1, en een frisse Renault Twingo. Kijk snel op ons occasionoverzicht voor een uitgebreide beschrijving en foto's! http://bit.ly/1OmP0D3

Restauratieverslag Audi quattro 1982

We zijn de laatste weken volop aan de slag met de restauratie van een Audi quattro uit 1982. De vorderingen kun je volgen op onze Facebook pagina http://on.fb.me/1Fd5fmr

VideoReviews